Wat is isolerende raamfolie?

jul 3, 2021 Uncategorized

Als je de warmteoverdracht van of naar jouw woning wilt regelen, is er geen betere optie dan een isolerende raamfolie. Tijdens het zomerseizoen zorgt blokkering van de warmtetoevoer ervoor dat het huis koeler wordt. Hierdoor kun je besparen op de kosten voor airconditioning. Op dezelfde manier verdwijnt er tijdens het winterseizoen geen warmte uit je huis en wordt de temperatuur niet te laag, waardoor je de verwarming minder hoog hoeft te zetten. Een isolerende raamfolie is dus efficiënt en kan kosten besparen.

Hoe werkt isolerende raamfolie?

Raamfolie vermindert de hitte en de ultraviolette stralen die de ramen van jouw huis of werkplek binnendringen. Op deze manier wordt de warmteoverdracht verminderd, wat uiteindelijk helpt bij het verlagen van de energiekosten. Je moet dus isolerende glasfolie in jouw huis laten installeren als je een aangename temperatuur in jouw huis wilt en als je energie wilt besparen. Ondanks het feit dat raamfolie laten plaatsen geld kost, is het goedkoper dan andere oplossingen voor een aangename temperatuur in huis. 

Raamfolies geven je ook privacy in huis!

Je kiest voor warmtewerende raamfolie als je een koeler huis wilt in de zomer en een warmer huis wilt in de winter. Ook bespaar je met dit type folie op je energierekening. Maar er is nog een voordeel aan het plakken van raamfolie op je ramen, tenminste als je kiest voor een matte variant. Mat raamfolie zorgt ervoor dat je minder last hebt van inkijk. Het matte raamfolie zorgt er namelijk voor dat het glas minder transparant wordt en je niet meer goed naar binnen kunt kijken. Hierdoor geniet jij met mat raamfolie op je ramen van meer privacy in je huis, waardoor jij schaamteloos en vrij door je huis kunt paraderen! Kortom genoeg redenen om raamfolie op je ramen te plakken. Ga er niet op eigen houtje mee aan de slag, want het plakken van raamfolie is een precies en deskundig klusje. Schakel er een specialist voor in en geniet van jouw comfortabele, privacy rijke huis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *