Kies voor gemak, kies voor een zelfreinigende kattenbak!

jun 20, 2021 Uncategorized

Een kattenbak moet elke dag worden verschoond. Een kat houdt niet van een vieze bak en plast, als dit wel het geval is, zo ergens anders in huis. En omdat je niet wil dat het in jouw huis stinkt, is het verwijderen van klonten kattenbakgrit noodzakelijk. Een taak voor elke kattenliefhebber is het dagelijks schoonmaken van de kattenbak. Het verwijderen van de kattenpoep en -plas is zeker niet het leukste klusje. De ideale oplossing is een zelfreinigende kattenbak. Heel gemakkelijk en snel. 

Wat is een zelfreinigende kattenbak?

Met een zelfreinigende kattenbak schrap je het verschonen van de kattenbak van je takenlijstje. Als dat niet heerlijk is! Je kat heeft altijd de beschikking over een schoon toilet en daar wordt niet alleen jij, maar ook je kat heel blij van. De zelfreinigende kattenbak schept nadat de kat zijn behoefte heeft gedaan alle uitwerpselen op. Dat gebeurt automatisch na zes seconden. Dat is nog eens hygiënisch. De plas of poep komt in een afvalbak terecht. Deze zit aan de achterkant en heeft een inhoud van 2,5 liter. De afvalbak is goed afgesloten zodat je bijna geen last hebt van vieze geurtjes. Daarna maakt de ronddraaiende schep in de tweede ronde alles weer netjes. De bak heeft een bewegingssensor en de kat ondervindt dus geen hinder van de schep als hij nogmaals in de kattenbak gaat. De schep stopt dan met draaien. Deze handige kattenbak werkt op stroom. De bak is stil in het gebruik. De low-noise functie zorgt ervoor dat je geen last hebt van de reiniging. Je krijgt een seintje als de afvalbak moet worden geleegd.

Voor kittens

De zelfreinigende kattenbak is een goede aankoop als je kitten benodigdheden aanschaft. De bak kan namelijk worden gecombineerd met een kattenbakmat, die kattenbakkorrels opvangt. De korrels gaan door de bovenste laag van de mat maar worden opgevangen door de onderste laag. Handig voor als je kitten rommelt met de korrels. Een plasje van een kitten belandt per ongeluk ook wel eens naast de bak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *