Hoe streetwear kleding dragen

jun 21, 2021 Uncategorized

Streetwear is een casual modetrend die in de jaren negentig bekendheid kreeg. Het omvat items zoals T-shirts met afbeeldingen, hoodies, joggingbroeken en high-end sneakers die zowel comfortabel als modieus zijn. Streetwear kleding wordt beïnvloed door zowel hiphopcultuur als skatermode, met als bijkomend aspect product schaarste. Er zijn vele fans van de huidige streetwear-trends en velen doen hun uiterste best om designer baseballcaps, sweatshirts, sneakers en andere items in beperkte oplage te verkrijgen. Maar hoe draag je deze kleding?

Kies voor een merk

Vrijetijdskleding, zoals sweatshirts en joggers vormen streetwear kleding. Het is waarschijnlijk geen streetwear als je er niet in kunt skaten. Omdat merkentrouw zo'n belangrijk aspect is van de streetwear-cultuur, is het ongewoon om een ​​toegewijde fan meerdere merken in één outfit te zien combineren. Als je maar een paar stukken van verschillende streetwear-labels hebt, probeer je dan op één merk tegelijk te concentreren en de gaten op te vullen met andere kleding.

Beperkte oplage wil niet altijd zeggen dat het modieus is

Goederen in beperkte oplage vormen een groot deel van de streetwear-cultuur. Door deze schaarste kunnen gewenste dingen modieuzer lijken. Het is dezelfde filosofie die ten grondslag ligt aan haute couture, maar het is toegankelijker in streetwear. Streetwear is nauw verbonden met herenkleding en typisch mannelijke dingen zoals bomberjacks en werkkleding, ondanks het feit dat het populair is bij mensen van alle geslachten. Sneakers zijn vaak het meest cruciale (en duurste) onderdeel van het uiterlijk van een streetwear drager.

Wees jezelf: kies voor wat jij mooi vindt

Enkele van de meest populaire grafische shirts en streetwear-logo's zijn geïnspireerd op het werk van hedendaagse kunstenaars of een parodie op klassieke werken. Soms worden deze samenwerkingen gesanctioneerd en soms niet. Het begin van streetwear kan worden teruggevoerd op tegencultuur en doe-het-zelf. Hoewel er op dit moment veel regels lijken te zijn, draait het bij authentieke streetwear allemaal om jezelf zijn. Wees niet bang om nieuwe combo's uit te proberen; je zou zomaar een voorsprong kunnen hebben op het spel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *